ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Διαθέτουμε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, για την αποθήκευση του εξοπλισμού σας.

Αναλαμβάνουμε τη φύλαξη οικοσκευών, εμπορευμάτων και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου.

Προσφέρουμε άψογη λειτουργικότητα, με εύκολη αναζήτηση και εύρεση των πραγμάτων σας, την ώρα που τα χρειάζεστε.

Οι αποθήκες μας φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο χώρος στεγάζεται και προστατεύεται από την υγρασία. Συνδυάστε τις καλύτερες τιμές με τις ιδανικές συνθήκες!

Η Χρύσος Μεταφορική παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης αντικειμένων, στους πελάτες της, είτε προς προσωρινή, είτε προς μακροχρόνια χρήση της αποθήκης. Στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες μας μπορείτε να αποθηκεύσετε εκθέματα, οικιακές συσκευές, εξοπλισμό γραφείου, αντικείμενα, κτλ.

Τα αντικείμενα που θα δοθούν προς αποθήκευση, πακετάρονται, καταγράφονται σε λίστα και εν συνεχεία αποθηκεύονται σε ιδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι προσφέρουν ασφάλεια, για όση διάρκεια εσείς θέλετε να παραμείνουν στην αποθήκη μας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις αποθήκες της εταιρίας Χρύσος Μεταφορική;

Εάν σκοπεύετε να φύγετε για κάποιο διάστημα από το σπίτι το οποίο ενοικιάζετε και δεν θέλετε να πληρώνετε ενοίκιο, μπορείτε να φέρετε σε εμάς όλες τις οικοσκευές σας, επίσης εάν το σπίτι σας είναι μικρο και έχει γεμίσει πράγματα, μπορείτε να φέρετε σε εμάς πράγματα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε, για να σας τα αποθηκεύσουμε. Έτσι, το σπίτι σας θα έχει μεγαλύτερους ελεύθερους χώρους. Επίσης, μπορεί να θέλετε να πραγματοποιήσετε μια ανακαίνιση στην οικία σας και να μην έχετε που να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα τα δικά σας και τις οικοσκευές. Όλα τα παραπάνω ήταν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους, οι πελάτες, απευθύνονται στην εταιρεία μας.

Τρόπος αποθήκευσης

Η αποθηκεύσεις είναι οργανωμένες και παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια, ενώ κάθε αντικείμενο το οποίο αποθηκεύεται φέρει την ειδική σήμανση με κωδικό, καθώς επίσης και το όνομα σας. Εμείς σας παραδίδουμε ταυτόχρονα τη λίστα με τα αντικείμενα τα οποία μας φέρατε προς αποθήκευση. Εφόσον χρειαστείτε κάποιο αντικείμενο σας η εύρεση του, είναι άμεση.

Ποιο είναι το κόστος αποθήκευσης;

Το κόστος αποθήκευσης εξαρτάται από τον όγκο των αντικειμένων που μας φέρνετε, καθώς επίσης και τον χρόνο που επιθυμείτε να “ φυλάξουμε” τα αντικείμενα σας.

Ασφάλεια των αποθηκών μας

Οι αποθήκες μας διαθέτουν 24ωρη παρακολούθηση με κάμερες και συναγερμό, καθώς επίσης και σύστημα πυρασφάλειας.

2022 Χρυσός Μεταφορική, Κατασκευή ιστοσελίδων: Hellas Web