ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε μεταφορές από και προς όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών, που μπορούν να μεταφέρουν αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, όπου και αν βρίσκεστε, για να προτείνουμε την ευνοϊκότερη και πιο οικονομική μεταφορά.

Η πολυετής εμπειρία και η ανάπτυξη σταθερών σχέσεων με τους πελάτες μας αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας στις εθνικές μεταφορές. Όλες οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός των προσυμφωνηθέντων χρόνων, χωρίς να ανησυχείτε για καθυστερήσεις.

Μεταφορές Αθήνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές στην Αθήνα με φορτηγό. Σας εγγυόμαστε πως οι μεταφορές των αντικειμένων σας θα γίνουν άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με τα φορτηγά μας αναλαμβάνουμε τις μεταφορές αντικειμένων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Κατά την μεταφορά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς, διότι σας έχουμε αποστείλει έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας. Η μεταφορική μας εταιρεία, διαθέτει ειδικά εργαλεία τα οποία είναι αναγκαία για την μεταφορά.

Τι μπορούμε να μεταφέρουμε;

Μπορούμε να μεταφέρουμε όλες τις οικοσκευές σας και τα έπιπλα σας, καθώς επίσης και διάφορα άλλα αντικείμενα. Οι ειδικές μεταφορές σχετίζονται με την μεταφορά πιάνου, την μεταφορά έργων τέχνης και την μεταφορά πολύ βαρέων αντικειμένων.

Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές στην Αθήνα;

Οι μεταφορές στην Αθήνα, αποτελούν μια καθημερινή εργασία για εμάς και προσπαθούμε να κρατάμε το κόστος σε προσιτά για την εποχή επίπεδα.

Για παράδειγμα η μεταφορά ενός ψυγείου κοστίζει γύρω στα 40 Ευρώ, το ίδιο και η μεταφορά ενός κρεβατιού, όμως η μεταφορά ενός πιάνου είναι πιο ακριβή, καθώς υπόκειται στις ειδικές μεταφορές.

Εάν θέλετε να αναλάβουμε εμείς τις μεταφορές αντικειμένων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2022 Χρυσός Μεταφορική, Κατασκευή ιστοσελίδων: Hellas Web