ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μεταφορική εταιρεία Χρυσός αναλαμβάνει μετακομίσεις, εξυπηρετώντας ολόκληρη την Αθήνα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε βήμα.

Όλες οι μεταφορές και οι μετακομίσεις που πραγματοποιεί το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας θέτουν σε προτεραιότητα τις ανάγκες του πελάτη, τηρώντας αυστηρά τους χρόνους που έχουν προσυμφωνηθεί.

Η ΧΡΥΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ δεν αναλαμβάνει μόνο να μεταφέρει τα αντικείμενα σας στο νέο σας σπίτι, αλλά αναλαμβάνει και το αμπαλάρισμα των προϊόντων, ενώ εσείς μπορείτε να ζητήσετε όλο το υλικό συσκευασίας από την εταιρεία.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο στόλο από οχήματα που συνδράμουν στην μετακόμιση σας, οχήματα όπως φορτηγά και ανυψωτικά.

Θα πρέπει να έχετε κατά νου πως μόνο οι αξιόπιστες εταιρείες με μακροχρόνια εμπειρία μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας ως προς την μετακόμιση σας. Μην εμπιστεύεστε τις εταιρείες που σας υπόσχονται άκρως οικονομικές μεταφορές. Μια πολύ καλή εργασία, με τη χρήση του απαραιτήτου εκπαιδευμένου προσωπικού, σίγουρα δεν μπορεί να κοστολογηθεί τόσο χαμηλά.

Εφόσον έχετε αποφασίσει να καλέσετε την μεταφορική μας εταιρεία για την πραγματοποίηση της μετακόμισης σας, μπορείτε να ζητήσετε μια αρχική εκτίμηση από τους μεταφορείς, ερχόμενοι στον χώρο σας. Υπάλληλοι της εταιρείας μας θα καταφθάσουν στην οικία σας για να εκτιμήσουν τα της μετακόμισης και να σας προτείνουν τον αριθμό των μεταφορέων που θα πρέπει να συνδράμουν στην διαδικασία. Επίσης, θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές εφόσον έχετε αποφασίσει να κάνετε μόνοι σας το αμπαλάζ των επίπλων σας.

Μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα

Όσον αφορά τις μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα, το κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες ως προς την μετακόμιση. Οι ανάγκες εξαρτώνται από τον όγκο των αντικειμένων και το πόσο εύθραυστα αυτά είναι.

Συνήθως οι περισσότερες μετακομίσεις στην Αθήνα, αφορούν μικρά σπίτια, έτσι η μετακόμιση γίνεται πιο εύκολη και δεν είναι χρονοβόρα. Σε αντίθεση φυσικά με τα σπίτια των βορείων προαστίων που είναι μεγαλύτερα, συνεπώς και οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές.

Όσοι αναζητούν στον διαδίκτυο περί μετακόμισης στην Αθήνα, ψάχνουν να βρουν το πόσο κοστίζει μια μετακόμιση στην Αθήνα. Οι τιμές περιλαμβάνουν το φορτηγό, τους εργάτες και το ανυψωτικό μηχάνημα.

Η μετακόμιση από μια γκαρσονιέρα στοιχίζει γύρω στα 100 με 120 ευρώ.
Η μετακόμιση από ένα δυάρι στοιχίζει γύρω στα 180 με 250 ευρώ, ενώ εάν το σπίτι σας είναι τριάρι, τότε το κόστος μπορεί να ανέλθει γύρω στα 300 ευρώ. Εάν μετακομίζετε από βόρεια και νότια προάστια, που τα σπίτια είναι πιο μεγάλα από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, τότε θα πρέπει να έρθουμε στον χώρο σας και να κάνουμε εκτίμηση για το κόστος της μετακόμισης.

2022 Χρυσός Μεταφορική, Κατασκευή ιστοσελίδων: Hellas Web