Μετακόμιση  – Όταν το πακετάρισμα γίνεται παιχνίδι
29 Apr

Μετακόμιση – Όταν το πακετάρισμα γίνεται παιχνίδι

  • By: admin
  • Mετακόμιση
  • Comments Off on Μετακόμιση – Όταν το πακετάρισμα γίνεται παιχνίδι

Μήπως έφτασε η στιγμή που θα μετακομίσετε σε άλλο σπίτι ή γραφείο και έχετε πελαγώσει, καθώς δεν ξέρετε πως γίνεται όλα αυτά τα πράγματα να στοιβαχτούν σε κούτες και να μεταφερθούν ασφαλείς στο νέο χώρο; Καλό θα ήταν να μην φοβάστε καθώς υπάρχουν ορισμένα βήματα που εάν ακολουθηθούν μπορούν να σας βοηθήσουν.

Προμηθευθείτε όλα τα απαραίτητα υλικά για να μπορέσετε να πακετάρετε.
Προμηθευθείτε τις κούτες, μονωτικές ταινίες, αεροπλαστ, μαρκαδόρο και εφημερίδες. Εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις τις κούτες μπορείς να ζητήσεις από κάποιο σούπερ μάρκες ή ακόμα καλυτέρα από ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη. Αυτή η δουλειά γίνεται συνήθως πολύ πρωί, όταν ανοίγει το κατάστημα.

Τοποθέτησε σε μια τσάντα τα είδη που θα χρειαστείς αμέσως μετά την μετακόμιση.
Το να τοποθετήσεις όλα τα πράγματα στη θέση τους στο νέο σπίτι, σίγουρα θα σου πάρει ημέρες. Εσύ εάν θέλεις να πλύνεις τα δόντια σου, δεν θα χρειαστεί να ανοίξεις όλες τις κούτες για να βρεις την κρέμα και την οδοντόβουρτσα σου.

Πακετάρισμα ανά δωμάτιο
Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το πακετάρισμα δωμάτιο – δωμάτιο για να μην μπερδευτείς και στο σπίτι επικρατεί ένα χάος. Σε κάθε κούτα με το που την πακετάρεις γράψε σε πιο δωμάτιο ανήκει και τι έχει μέσα, πχ εάν έχει ρούχα, γράψε με μαρκαδόρο, ρούχα. Πρώτα θα πρέπει να πακετάρεις ότι διαθέτουν οι ντουλάπες σου και μετά τα πράγματα που έχεις στα συρτάρια.

Μην σκέφτεσαι το παρελθόν
Σιγουρά όταν θα πακετάρεις τα πράγματα θα ανακαλύψεις αντικείμενα συναισθηματικής αξίας τα οποία είχες καιρό να τα δεις. Μην αρχίζεις να αναπολείς το παρελθόν. Βάλε το αντικείμενο αυτό στην τσάντα και θα έχεις όλη την ώρα να το περιεργαστείς όταν θα είσαι στο νέο σου χώρο.

Μεταφορική και πακετάρισμα
Εάν το σπίτι είναι πολύ μεγάλο και εσύ διαθέτεις πολλά πράγματα και θεωρείς πως δεν θα τα καταφέρεις μόνος σου, εμπιστεύσου την μεταφορική εταιρεία. Το έμπειρο προσωπικό της μεταφορικής εταιρείας θα αναλάβει να πακετάρει με μεγάλη ασφάλεια τα αντικείμενα και τις ηλεκτρικές συσκευές.

Χρυσός Μεταφορική © All Rights Reserved.2020

Powered by Hellas Web