Μετακόμιση – Τα τρία υλικά συσκευασίας που πρέπει να έχεις
21 Oct

Μετακόμιση – Τα τρία υλικά συσκευασίας που πρέπει να έχεις

  • By: admin
  • Mετακόμιση
  • Comments Off on Μετακόμιση – Τα τρία υλικά συσκευασίας που πρέπει να έχεις

Εφόσον βρίσκεσαι στο στάδιο της μετακόμισης, θα πρέπει να προμηθευθείς όλα εκείνα τα υλικά που θα κάνουν το πακετάρισμα παιχνίδι για εσένα. Το σωστό πακετάρισμα θα σου γλιτώσει χρόνο, την δύσκολη ημέρα της μετακόμισης. Θα πρέπει να οργανώσεις πολύ σωστά τα της μετακόμισης, δημιουργώντας αρχικά μια λίστα με όλα όσα θα πρέπει να κάνεις, και δεύτερον με το να προμηθευθείς τα υλικά συσκευασίας.
Τα πιο σημαντικά υλικά συσκευασίας που θα πρέπει να έχεις αγοράσει, είναι:

Κούτες και θήκες ρούχων
Που θα βάλεις τα πράγματα σου εάν δεν έχεις κούτες; Τις κούτες μάλιστα μπορείς να τις βρεις και δωρεάν εάν συμφωνήσεις με τους υπαλλήλους κάποιου supermarket. Οι κούτες θα πρέπει, ωστόσο, να είναι χοντρές και άφθαρτες. Θα πρέπει καθώς βάλεις τα πράγματα σου εντός αυτής, να την κλίσεις πολύ καλά με μονωτική ταινία για να μη σου ανοίξει κατά την μεταφορά.
Στην αγορά μπορείς να βρεις και θήκες ρούχων, οι οποίες στοχεύουν στην εξοικονόμηση χώρου.

Μονωτικές ταινίες και ετικέτες
Αγόρασε μονωτικές ταινίες πολλών χρωμάτων, ώστε να πακετάρεις τις κούτες κατά προτεραιότητα. Οι κούτες που θα πρέπει να ανοιχθούν πρώτες στο νέο σου σπίτι, μπορεί να έχουν μονωτικές ταινίες με κόκκινο χρώμα.
Στις ετικέτες μπορείς να γράψεις τι περιέχετε σε κάθε κούτα και να τις κολλήσεις σε αυτές . Έτσι θα γνωρίζεις όλα όσα έχεις τοποθετήσει ανά κούτα.

Πλαστική μεμβράνη για περιτύλιγμα
Προμηθεύσου μεμβράνη φυσαλίδων αλλά και μεμβράνη περιτυλίγματος. Με αυτά θα πακετάρεις όλα τα ευαίσθητα αντικείμενα, όπως καθρέφτες, τηλεοράσεις, υαλικά, κτλ. Επίσης με την εφαρμογή αυτών των πλαστικών μεμβρανών θα σώσεις τα έπιπλα σου από την δημιουργία γρατζουνιών.

2022 Χρυσός Μεταφορική, Κατασκευή ιστοσελίδων: Hellas Web