Παιδί και μετακόμιση – Όσα θα πρέπει να γνωρίζετε
8 Apr

Παιδί και μετακόμιση – Όσα θα πρέπει να γνωρίζετε

Εφόσον σκοπεύεις να μετακομίσεις σε νέο σπίτι θα πρέπει να γνωρίζεις πως η διαδικασία της μετακόμισης για το παιδί δεν αποτελεί εύκολη εμπειρία. Πριν προχωρήσεις στην μετακόμιση θα πρέπει να έχεις προετοιμάσει το παιδί και να του έχεις εξηγήσει του λόγους για τους οποίους πηγαίνετε σε νέα περιοχή. Τι θα πρέπει να κάνεις ώστε να το προετοιμάσεις σωστά για την μετακόμιση που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα;

Αρχικά συζήτησε μαζί του. Περιέγραψε του πως πηγαίνετε σε νέο σπίτι διότι θες να του προσφέρεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής ή πως βρήκες δουλειά σε άλλη περιοχή.. Περιέγραψε του πως θα πρέπει να μαζέψετε όλα τα πράγματα σας σε κούτες και πως η μεταφορική εταιρεία θα βοηθήσει στην μετακόμιση. Είναι λογικό πως το παιδί θα αισθάνεται φοβισμένο. Εσύ θα πρέπει να σταθείς δίπλα του και να του απαντάς σε όλες τις ερωτήσεις με ειλικρίνεια.

Επισκεφθείτε το νέο σας σπίτι. Επισκεφθείτε μαζί το νέο σας σπίτι. Εξήγησε του σε τι είναι καλύτερο από το παλιό σας σπίτι. Πες του πως το νέο σπίτι έχει χώρο για περισσότερα ακόμα παιχνίδια και μεγαλύτερα μπαλκόνια. Εάν το παιδί είναι κάτω από τέσσερα χρονών σίγουρα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στην διαδικασία, απλά μπορείτε να πακετάρετε μαζί τα πράγματα σας.

Κρατήστε επαφή με όλους τους φίλους και γνωστούς του παιδιού. Το παιδί σίγουρα δεν θα θέλει να χάσει τους φίλους του και κυρίως αυτό φοβάται. Εσείς μπορείτε να τον ηρεμίσετε λέγοντας του πως θα μπορεί να τους τηλεφωνεί ή να τους επισκέπτεται όποτε αυτό θελήσει.

Comments (No Responses )

No comments yet.

2022 Χρυσός Μεταφορική, Κατασκευή ιστοσελίδων: Hellas Web